Bac-in-clasa-educatia-sexuala-copy-300x200

Incredibil, ministerul Educației ia o decizie de ultimă oră. Corina Fusu a hotărât să anuleze examenele de BAC din acest an pe motiv de prostie. Un sondaj intern și secret al ministerului arată că în liceele din Republica Moldova sunt cu 69 la sută mai mulți proști decât în Europa. Culmea, nivelul prostiei în loc să scadă, crește mai ales după BAC.

”Ave-m prea mul-ți elevi proști în acest an. O să prăvălească ca proștii examenele și tătă lumea o s-ă zică că eu sunt de vină. O s-ămi sa-ră în cap c-ă nu a-m fost un ministru bun. Jur pe Mâna Moscovei că în acest an o s-ă fie un dezastru mai dezastruos ca anul viitor, 2015. Așa că mai bine oprim examenele. La cât de grele sunt probele, 99 la sută dintre profesori nu ar fi în stare s-ă le treacă. Dapu elevii. Eu l-eam văzut. N-u a-m înțeles nimic din ele. Și crede-țimă, eu sunt deșteaptă. Când a-m văzut și rezultatele studiului prostiei din licee, m-iam dat seamă că n-u are rost să n-e chinuim cu pre multe examene. Să nu a-m parte de golgoci fioletovâie toată viața”, a scris ministrul educației pe Facebook.

Potrivit studiului secret al ministerului Educației, numărul proștilor a crescut în 2016 cu 69 la sută și a ajuns la 169 la sută din totalul elevilor care susțin examenele de BAV. Din păcate, proștii care termină liceul măresc numărul proștilor din societate, ceea ce este grav, pentru că ne împiedică să intrăm în Uniunea Europeană. Ca să ne putem integra în UE, Moldova trebuie să înjumătățească numărul de proști pe cap de deputat. În prezent, unui singur deputat îi revin câte 69 de mii de moldoveni proști.

adminSocial
Incredibil, ministerul Educației ia o decizie de ultimă oră. Corina Fusu a hotărât să anuleze examenele de BAC din acest an pe motiv de prostie. Un sondaj intern și secret al ministerului arată că în liceele din Republica Moldova sunt cu 69 la sută mai mulți proști decât în...

Comentează