Evghen Shevchuk nunta in costum sportiv copy

Iubitor de tot ce este rusesc, președintele Transnistriei a abordat nunta sa într-un mod nonconformist. Acesta a apărut la biserică într-un costum național rusesc. Este vorba de celebrul ”costium sportiv”, pe care îl îmbracă tinerii ruși atunci când ies în oraș sau pur și simplu stau în podiezd și fumează. ”Costiumul sportiv” de culoare albastră, cu dungi albe, cu pantaloni negri s-a asortat perfect cu chelia sa peste care Jenia a pus o șapcă roși de gopnik. Cu toate acestea, marii stiliști din Rusia au criticat alegerea președintelui Transnistriei.

”Îmi pare rău să o spun, dar pațanul acesta nu are niciun fel de gust la îmbrăcăminte. Înțeleg că a abordat stilul gopnik, dar unde îi este borsetka? Unde are lanțul la gât? Mă uit că nu are nici pantofi cu bot ascuțit. Eu am zis de multe ori, dacă ești țăran, îmbracă-te ca un țăran, dar nu încerca să fii pațan de oraș, adică gopnik. Seluha rămâne seluhă, oricât ar încerca să se îmbrace ca gopnicii”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info stilistul rus, Sergay Zverev.

Potrivit administrației prezidențiale de la Tiraspol, lui Sergay Zverev i se va retrage ordinul de cetățean de onoare al Transnistriei după ofensele aduse președintelui Șevchuk. Evgheni Șevchuk susține că ”costiumul sportiv” este unul original, cumpărat de la Talchokul de pe Calea Basarabiei, din Chișinău. Acesta respinge acuzațiile că ar fi țăran și susține că toată viața lui a fost un gopnik adevărat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Evghen-Shevchuk-nunta-in-costum-sportiv-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Evghen-Shevchuk-nunta-in-costum-sportiv-copy-300x300.jpgadminMonden
Iubitor de tot ce este rusesc, președintele Transnistriei a abordat nunta sa într-un mod nonconformist. Acesta a apărut la biserică într-un costum național rusesc. Este vorba de celebrul ”costium sportiv”, pe care îl îmbracă tinerii ruși atunci când ies în oraș sau pur și simplu stau în podiezd și...

Comentează