Tragedie într-o hrushceovkă de la Botanica. În această dimineață aici a fost găsit mort fostul prezident al Transnistriei, Evghenii Șevciuc. Prezidentul a fost izgonit din patria sa și din primele informații a murit de dorul Transnistriei.

Noi am făcut cercetări la fața locului. Moartea lui Evghenii Șevciuc este catalogat ca neschastnîi sluceai. Noi ne-am dat seama imediat după ce am observat mai multe găuri care apăruseră pe corpul neînsuflețit al lui Șevciuc. Avea și o bortă controlinaya în cap. E clar, omul a murit de dorul Transnistriei“, a declarat glavnîy isledivateli de la Departamentul Crime și Omoruri la Comandă a Ministerului de Afaceri Interne, Leonea Iaibu.

Evghenii Șevciuc va fi înmormântat cu omoruri militare în cimitirul Doina din Chișinău. La mormântul sau vor veni cei mai aprigi prieteni, prezikul Dodon, coordonatorul Plahotniuc, cumătrul Candu și șestiorka Filip.

Prezikul Dodon a transmis deja o scrisoare la Tiraspol: “transmitem condoleanțe aproape sincere pentru pierderea suferită de poporul transnistrean și sperăm că transportul de vodkă, mașini, electricitate și multă altă marfă de contabandă nu va fi întrerupt între Moldova și țara soră Transnistria. Jenea a murit, dar treaba lui îi jie!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/img_6777.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/img_6777-300x300.jpgadminSocial
Tragedie într-o hrushceovkă de la Botanica. În această dimineață aici a fost găsit mort fostul prezident al Transnistriei, Evghenii Șevciuc. Prezidentul a fost izgonit din patria sa și din primele informații a murit de dorul Transnistriei. 'Noi am făcut cercetări la fața locului. Moartea lui Evghenii Șevciuc este catalogat ca...

Comentează