Evgeny Șevchuk nu a putut sta ascuns prea mult în Republica Moldova. Celebrul președinte al Transnistriei a fost arestat noaptea trecută de procuororii CNA, care l-au pus în rutiera Chișinău-Tiraspol, l-au legat, i-au cumpărat bilet și i-au zis șoferului să-l dea jos în fața KGB-ului transnistrean.

”Nu vrem să creăm un conflict cu vecinii noștri, transnistrenii, care ne-au ajutat foarte mult în timpul alegerilor prezidențiale, au trimis atâtea autocare cu pațani din Tiraspol să voteze pentru prezikul Dodon. În plus, nu vrem să enervăm Transnistria, că dacă se pornesc să-l caute pe Șevchuk pe teritoriul Moldovei, am încurcat-o. Noi ne temem de armata a 14-a. Ne cuceresc imediat, că nici nu reușesc cărăbușii noștri din armata moldovenească să tragă o beșină”, a declarat Viorel Morari, managerul general al Centrului Național Alcorupției.

Nemulțumit, Șevchuk susține că va cere ajutor de la România.

”Blea, în moldovenii iștea să nu ai încredere niciodată. Câtă kapustă am rubit cu Plaha, câte afaceri am făcut. L-am umplut de bani. Iar acum mă trădează. Dar nu-i nimic. Eu am și cetățenie românească, iar românii sunt pațani de delă. Ei nu-și lasă cetățenii la ananghie. Îl rog pe domnul Iohannis să mă ajute să mă întorc în patria mamă, în România”, a declarat în lacrimi Evgeny Șevchuk, fostul prezik de la Tiraspol.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Evgeny-Shevchuk-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Evgeny-Shevchuk-CNA-copy-300x300.jpgadminInternațional
Evgeny Șevchuk nu a putut sta ascuns prea mult în Republica Moldova. Celebrul președinte al Transnistriei a fost arestat noaptea trecută de procuororii CNA, care l-au pus în rutiera Chișinău-Tiraspol, l-au legat, i-au cumpărat bilet și i-au zis șoferului să-l dea jos în fața KGB-ului transnistrean. ”Nu vrem să creăm...

Comentează