marian-lupu-batut-copy

După Renato Usatîi, Vlad Plahotniuc l-a dat în căutare internațională și pe Marian Pulu. Cel care deține recordul mondial la numărul de candidări la funcția de președinte a dispărut și nu a mai dat pe la partid de mai bine de o săptămână. Marian Pulu a fost așteptat și la votare, dar nu a mai apărut.

”Noi ne temem să nu se fi întâmplat ceva rău cu domnul Pulu. Adică să nu fi dat birul cu fugiții la Dodon. L-am sunat după ce l-am retras din cursă, dar nu mai aude, nu mai ascultă, nu mai răspunde la telefon. Era foarte supărat în ziua în care i-am ordonat să se retragă din cursa erectorală și nu prea era de acord. Dar l-am amenințat cu Țuțu și imediat s-a conformat. Sincer, îmi lipsește colegul meu, Marian Pulu. De când nu e el, nu are cine să-mi șteargă pantofii și umblu cu ei murdari. Mi-e lene să mă duc la Liuda sau al Podleankă. Era foarte simplu cu Pulu, că era tot timpul la dispoziția mea”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Toți cei care au auzit unde s-ar afla sau cei care l-au văzut pe Marian Pulu sunt obligați să dea de veste. Nu trebuie să sune la poliție, este suficient să telefoneze un prieten, Plahotniuc oricum ascultă toate telefoanele.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Marian-Lupu-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Marian-Lupu-batut-copy-300x300.jpgadminPolitic
După Renato Usatîi, Vlad Plahotniuc l-a dat în căutare internațională și pe Marian Pulu. Cel care deține recordul mondial la numărul de candidări la funcția de președinte a dispărut și nu a mai dat pe la partid de mai bine de o săptămână. Marian Pulu a fost așteptat și...

Comentează