Moldova a rămas fără prezik. Trist, foarte trist. Totul s-a întâmplat dintr-o regretabilă eroare. Igor Dodon a fost sacrificat de o familie de moldoveni din Shorhei. Întâmplarea face ca prezikul Igor să fi venit la familie într-o vizită de PR, să le aducă la oameni niște mâncare și pliante electorale cu Partidul Socialiștilor. Aceștia s-au bucurat foarte tare când l-au văzut pentru că au crezut că este un godăcel.

”De unde să știm noi că a venit prezikul Dodon pentru acțiuni de PR politic? Noi l-am văzut că e grăsun, cu fălci până în podele și l-am tăiat. Am crezut că e un porc. Au venit și vecinii, am mâncat șoricul. A fost foarte gustos. Ne pare rău că l-am sacrificat pe Dodon, dar sunt sigur că mai aveți niște porcotine pe care să le puneți președinți”, a declarat Leonea Iaibu, țăran din Shorhei.

Pentru că Dodon a fost sacrificat, Rusia a anunțat că nu mai are încredere în moldoveni, așa că l-a retrimis pe Porcozin la Chișinău. Dmitri Porcozin va fi noul porcoședinte al Republicii Moldova, a decis Țarul Vladimir Putin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/img_1642-1024x576.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/img_1642-300x300.jpgadminSocial
Moldova a rămas fără prezik. Trist, foarte trist. Totul s-a întâmplat dintr-o regretabilă eroare. Igor Dodon a fost sacrificat de o familie de moldoveni din Shorhei. Întâmplarea face ca prezikul Igor să fi venit la familie într-o vizită de PR, să le aducă la oameni niște mâncare și pliante...

Comentează