buletin-prezervatov-copy

Buletinele de vot din Moldova puse la dispoziția alegătorilor au o eroare uriașă. Din greșeală, Tipografia Națională a Moldovei a tipărit pe toate buletinele poza unui prezervativ. Suprinzător, dar prezervativul apare chiar în dreptul lui Igor Dodon.

”Noi ne cerem scuze de la domnul Igor. Prin aceste buletine de vot nu vrem să insinuăm că ar fi un gandon, Doamne ferește! Nu, domnul Igor nu este un gandon. Pur și simplu, tânărul care făcea printurile a pus din greșeală gandonul pe buletinul de vot și a uitat să-l ștearagă. La viitoarele alegeri o să fim mai atenți, acum trebuie să ne asumăm greșeala și să votăm așa cum este”, a declarat directorul general al CEC, Aiurie Cecan.

Așadar, dacă vreți să votați cu Igor Dodon, trebuie să găsiți mai întâi un prezervativ pe buletinul și abia apoi să aplice ștampila votat. Toate buletinele de vot nu mai pot fi refăcute.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Buletin-prezervatov-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Buletin-prezervatov-copy-300x300.jpgadminInternațional
Buletinele de vot din Moldova puse la dispoziția alegătorilor au o eroare uriașă. Din greșeală, Tipografia Națională a Moldovei a tipărit pe toate buletinele poza unui prezervativ. Suprinzător, dar prezervativul apare chiar în dreptul lui Igor Dodon. ”Noi ne cerem scuze de la domnul Igor. Prin aceste buletine de vot...

Comentează