presedintele Timofti

Greșeală uriașă la Moldova 1. Un angajat din regie s-a îmbătat atât de tare, că a încurcat casetele. Astfel, în loc să pună pe post mesajul lui Nicolae Timofti din acest an, l-a pus pe cel care a fost difuzat anul trecut. Din fericire, nimeni nu a observat greșeala. Asta pentru că majoritatea moldovenilor erau deja în stare avansată de ebrietate.

”Ni s-a părut straniu că îl lăuda pe Plahotniuc. Că a zis că premierul Gaburici este cel mai bun și că Filat va încerca să facă numai lucruri bune pentru țară. Dar noi credeam că s-a îmbătat Timofti, ca orice moldovean. Și apoi, cine îl mai ascultă pe Timofti? A măcănit ce a avut de măcănit și a plecat. Noi ne-am continuat distracția”, a anunțat gopnicul de la Malaia Malina, Tupaia Barâga.

Moldova 1 a anunțat într-un comunicat că l-a pedepsit pe angajatul, care s-a îmbătat și susține că a fost o eroare că bețivul Vasile Tupoiu a fost lăsat singur în toată televiziunea. Moldova 1 promite să lase anul viitor un al doilea bețiv care să-l supravegheze pe primul. ”Totuși, pentru noi este o mare realizare faptul că angajatul nostru nu l-a dat pe post pe Voronin, Lucinschi sau Snegur”, au spus reprezentanții companiei într-un comunicat.

adminMonden
Greșeală uriașă la Moldova 1. Un angajat din regie s-a îmbătat atât de tare, că a încurcat casetele. Astfel, în loc să pună pe post mesajul lui Nicolae Timofti din acest an, l-a pus pe cel care a fost difuzat anul trecut. Din fericire, nimeni nu a observat greșeala....

Comentează