Incredibil ce eroare uriașă a putut să producă Igor Dodon. Acesta a publicat cum va arăta noul drapel al Republicii Moldova. Din păcate, cineva a desenat greșit capul de bou de pe steag. Acesta seamănă mai curând cu un porc decât cu un bou. Explicația lui Igar Gandon este una logică.

”Tovarăși, eu l-am rugat pe desenatorul nostru să facă un bou care să semene cu mine, ca să las și eu o urmă în istoria Moldovei. Din păcate, se pare că eu nu semăn cu un bou, ci mai curând cu un porc. Așa că dacă vă uitați la drapel să știți că acolo este mai curând un bou care seamănă cu un porc pentru că sunt eu”, a declarat Igor Dodon în timpul unei conferințe de presă.

Noul drapel cu fața de bou porc a lui Dodon va fi pus la intrarea în Președinție. Potrivit lui Igar Gandon, odată terminată treaba asta, moldovenii vor trăi mai bine, iar oligarhul care a furat miliardul va aduce toți banii în seifurile băncii naționale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Drapelul-Moldovei-Dodon-Porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Drapelul-Moldovei-Dodon-Porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Incredibil ce eroare uriașă a putut să producă Igor Dodon. Acesta a publicat cum va arăta noul drapel al Republicii Moldova. Din păcate, cineva a desenat greșit capul de bou de pe steag. Acesta seamănă mai curând cu un porc decât cu un bou. Explicația lui Igar Gandon este...

Comentează