Marian Lupu selfie parlament copy

Chiar dacă sunt profesioniști, până și jurnaliștii și anal-iștii de la Publika greșesc. Aseară, aceștia au transmis dintr-o eroare rezultatele alegerilor prezidențiale din Moldova. Mai mult, anal-iștii au început să comenteze rezultatele în direct, explicând de ce e logică și corectă alegerea moldovenilor.

”Marian Pulu a ieșit pe primul loc pentru că nu ai cum să nu-l votezi. Este înalt ca bradul, are doi metri de bulbuci, iar babele când îl văd tucma mor. Din calculele noastre, aproape 69 la sută din cei care l-au votat erau morți deja. Îl felicităm pe domnul Marian Pulu, noul președinte al Republicii Moldova. Suntem siguri că stabilizdețul a venit și în Moldova”, au declarat anal-iștii de la Publika în emisie directă.

Greșeala a fost descoperită după o jumătate de oră. Se pare că un tehnician a setat greșit data la calculatoarele din Publika. Astfel că jurnaliștii și anal-iștii au crezut că sunt pe 31 octombrie, când se vor anunța rezultatele. Aceștia și-au cerut scuze și au declarat că a totul a fost o simplă pregătire.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-selfie-parlament-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-selfie-parlament-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Chiar dacă sunt profesioniști, până și jurnaliștii și anal-iștii de la Publika greșesc. Aseară, aceștia au transmis dintr-o eroare rezultatele alegerilor prezidențiale din Moldova. Mai mult, anal-iștii au început să comenteze rezultatele în direct, explicând de ce e logică și corectă alegerea moldovenilor. ”Marian Pulu a ieșit pe primul loc...

Comentează