În semn de mulțumire pentru transformarea Republicii Moldova în Pașalâk, Erdogan l-a chemat pe Dodon în capitala Turciei, Islamabad. Cu această ocazie, Erdogan a anunțat că îi conferă prezikului moldovan cel mai mare titlu nobiliar turcesc din toate timpurile. Astfel, de azi înainte, Dodon se va numi Gandonali Sulăiman Sulanbek Șp-Aga PadlăȘah Bey Abdibil Pașașlâk.

”L-am felicitat călduros pe porcotina de Dodon, cum îi spun eu ca alint, pentru felul în care m-a omenit la Chișinău. A fost ceva de vis. Tot ce i-am cerut, totul a făcut. Am vrut să-mi aducă niște profesori de la liceul turc, imediat i-a adus. Am vrut să-l bat cu sabila lui Ștefan cel Mare la fund, și-a dat pantalonii jos. Evident că merită cu vârf și îndesat acest titlu nobiliar pe care i l-am dat cu toată greața”, a declarat sultanul Turciei, Recetă Erdogan.

Sultanul Turciei a anunțat că Dodon și Plahotniuc ar trebui să plătească și un tribut de sânge către Poarta Otomană. Adică, băieții celor doi vor trebui să fie luați ca ieniceri în armata Turciei. Altfel, Erdogan a promis că turcii vor ataca Moldova cu ostași câtă frunză și iarbă de fumat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Suleiman-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Suleiman-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
În semn de mulțumire pentru transformarea Republicii Moldova în Pașalâk, Erdogan l-a chemat pe Dodon în capitala Turciei, Islamabad. Cu această ocazie, Erdogan a anunțat că îi conferă prezikului moldovan cel mai mare titlu nobiliar turcesc din toate timpurile. Astfel, de azi înainte, Dodon se va numi Gandonali Sulăiman...

Comentează