episcopul-markel-hillary-clinton-copy

Episcopul Marcela de la Bălți nu se ogoiește. Bărbatul în rochie a apărut din nou într-o conferință de presă și s-a adresat de data asta americanilor, nu moldovenilor. Episcopul a ținut o predică în limba engleză și a ținut să-i sfătuiască pe americani pe cine să voteze la alegerile lor. Marcela i-a dat ca exemplu pe moldoveni și i-a sfătuit pe americani să ia exemplu de la noi.

”Diar americans. Ui houp zat iu ar not stiupid. Ui houp iu uil vout laic smart pipăl. Dount fac zis taim. Dount sac mai dic. Dount vout for a steril grăin. Moldavian pipăl ar veri țăpănoși la cap. Zei uil not vout for aur steril grăin, Maia, ănd iu șud du ze săim. Sou, vout for Tramp. Zis is a măn from ză gad. Hi lav uimen, hi iz ă nais măn. Hi uil hălp as ănd auăr lider, mister Plaha”, a declarat într-o engleză excelentă episcopul Marcela.

Și nu este totul, la Prime WC a apărut o știre în care mai mulți mexicani îi mulțumesc Hillarei că îi acceptă în SUA. Tot în această știre, care are capacitatea de manipula americanii vorbitori de limbă română și rusă, se spune că Hillary s-a înțeles cu Angela Merkel să accepte în SUA 300 de milioane de mexicani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Episcopul-Markel-Hillary-Clinton-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Episcopul-Markel-Hillary-Clinton-copy-300x300.jpgadminInternațional
Episcopul Marcela de la Bălți nu se ogoiește. Bărbatul în rochie a apărut din nou într-o conferință de presă și s-a adresat de data asta americanilor, nu moldovenilor. Episcopul a ținut o predică în limba engleză și a ținut să-i sfătuiască pe americani pe cine să voteze la alegerile lor....

Comentează