Renato Usatii Episcop Markel Sfintire copy

Ceremonie importantă de sfințire a orașului Bălți. Chiar episcopul Markel a oficiat slujba. Acesta a sfințit în primul rând primăria. Se pare că angajații din primărie se tem să mai calce pe la muncă. Asta după ce câțiva au văzut stafia lui Renato Usatîi umblând pe coridoarele instituției.

”Noi știm că pe Renato îl doare în cur și își tratează boala departe de Bălți. Așa că nu poate să fie la muncă. De aceea când m-am întâlnit cu el pe coridor era să leșin. Am luat niște aghiazmă, mi-am făcut cruce și a dispărut drăcovenia de fantomă. Dacă nu se sfințește primăria eu nu mai calc acolo”, a declarat Efrosinia Ivanov, contabilă în primărie.

Episcopul Markel i-a învățat pe funcționari, dar și pe locuitorii din Bălți să spună și o rugăciune care îl va ține departe pe Renato multă vreme de primărie, de oraș: ”Codruța Kovesi care ești în DNA, sfințească-se numele Tău și la Bălți, Vie pușcăria ta, Facă-se arestările tale, precum în România așa și în Moldova…”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Renato-Usatii-Episcop-Markel-Sfintire-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Renato-Usatii-Episcop-Markel-Sfintire-copy-300x300.jpgadminSocial
Ceremonie importantă de sfințire a orașului Bălți. Chiar episcopul Markel a oficiat slujba. Acesta a sfințit în primul rând primăria. Se pare că angajații din primărie se tem să mai calce pe la muncă. Asta după ce câțiva au văzut stafia lui Renato Usatîi umblând pe coridoarele instituției. ”Noi știm că...

Comentează