Gopnici Bani TEXT copy

Cunoscutul milionar, episcopul Marchel, a fost dat afară din Mitropolia Moldovei de către managerul Mitropoliei. Motivul, episcopul din Bălți l-a blestemat pe Vlad Filat, prietenul de suflet al Mitropolitului Vladimir.

”Un șarpe bătrân, un prost, un bou episcopul Marchel. Știu că vrea să-mi ocupe locul, așa că l-am dat afară pe nemernic. Cum să mi-l critice pe iubitul meu prieten Vladic Filat? Să plece cu tot cu Usratîi acela. Un porc și Urinato, și Marchel. Să nu-i văd în ochi, păduchioșii dracului, Doamne, iartă-mă”, a declarat extrem de supărat de la volanul BMW-ului său, mitropolitul Vladimir.

Episcopul de Bălți a anunțat că nu se supără că a fost alungat din Mitropolie. Acesta susține că oricum voia să plece demult. Episcopul de Bălți și-a ales un alt nume, o să se numească mai nou Merkel și a anunțat că își va deschide propria biserică: ”Martorii lui Renato”. Martorii se vor saluta între ei cu: ”Țîgări ai? Dar dacă găsesc?” sau ”Pațancikul, dă un leu!” Tatăl nostru va fi înlocuit cu… Partidul Nostru.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Gopnici-Bani-TEXT-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Gopnici-Bani-TEXT-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cunoscutul milionar, episcopul Marchel, a fost dat afară din Mitropolia Moldovei de către managerul Mitropoliei. Motivul, episcopul din Bălți l-a blestemat pe Vlad Filat, prietenul de suflet al Mitropolitului Vladimir. ”Un șarpe bătrân, un prost, un bou episcopul Marchel. Știu că vrea să-mi ocupe locul, așa că l-am dat afară...

Comentează