Ceremonie importantă de sfințire a orașului Bălți. Chiar episcopul Marcel a oficiat slujba. Acesta a sfințit în primul rând primăria. Se pare că angajații din primărie se tem să mai calce pe la muncă. Asta după ce câțiva au văzut stafia lui Renato Usatîi umblând pe coridoarele instituției.

”Noi știm că Renato îl doare în cur și își tratează boala departe de Bălți. Așa că nu poate să fie la muncă. Nu l-am văzut niciodată în primărie. Când m-am întâlnit cu el pe coridor era să lepăd un oftat în pantaloni. Am luat niște aghiazmă, mi-am făcut cruce și a dispărut drăcovenia de fantomă. Dacă nu se sfințește primăria eu nu mai calc acolo”, a declarat Leonea Iaibu, contabil în primărie.

Episcopul Marcel i-a învățat pe funcționari, dar și pe locuitorii din Bălți să spună și o rugăciune care îl va ține departe pe Renato multă vreme de primărie, de oraș: ”DNA care ești în România, sfințească-se numele Tău și la Bălți, Vie pușcăria ta, Facă-se arestările tale, precum în România așa și în Moldova…”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/img_2277.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/img_2277-300x300.jpgadminSocial
Ceremonie importantă de sfințire a orașului Bălți. Chiar episcopul Marcel a oficiat slujba. Acesta a sfințit în primul rând primăria. Se pare că angajații din primărie se tem să mai calce pe la muncă. Asta după ce câțiva au văzut stafia lui Renato Usatîi umblând pe coridoarele instituției. ”Noi știm...

Comentează