Șocant! Shorhei este de astăzi oficial în carantină! Potrivit Direcției Veterinare, locuitorii orașului sunt puternic afectați de Chlamydia Stupiditas și nu mai au voie părăsească orașul. Motivul – virusul, numit în popor și boala Prostiei, nu ar trebui să-i molipsească și pe alți moldoveni.

“Este o afecțiune asimptomatică. Din cercetarile noastre oamenii s-au îmbolnăvit imediat după ce l-au votat pe noul primar Ilan Shor. Credeam că sunt oameni cât de cât normali, dar după ce au început să atace jurnaliști cu mătura, ne-am dat seama că sunt bolnavi de Chlamydia Stupiditas. Restul moldovenilor li se recomandă să nu intre în contact cu shorheienii. Virusul este ușor transmisibil”, avertizează medicul-șef de la Direcția Veterinară, Leonea Iaibu.

Există un vaccin împotriva virusului de Chlamydia Stupiditas, dar efectul lui este pus la îndoială de medicii veterinari din Shorhei. “Vaccinul este făcut în Europa. A fost testat pe europeni, însă moldovenii dacă se îmbolnăvesc de boala Prostiei nu scapă așa de ușor de virus. Shorheienii au o imunitate extrem de slabă la Boala Prostiei. Carantina trebuie păstrată pe patru ani, chiar dacă shorheienii au fost vaccinați. Oamenii trebuie să suporte Chlamydia Stupiditas, că nimeni nu i-a pus să-l voteze pe Shor. Îi vaccinăm, așteptăm patru ani și vedem efectul la următoarele alegeri”, a mai declarat Leonea Iaibu. Potrivit medicilor veterinari, virusul Chlamydia Stupiditas a fost adus din Rusia de artiștii care cântă la Shorhei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Carantina-shorhei-gopnici-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Carantina-shorhei-gopnici-copy-300x300.jpgadminSocial
Șocant! Shorhei este de astăzi oficial în carantină! Potrivit Direcției Veterinare, locuitorii orașului sunt puternic afectați de Chlamydia Stupiditas și nu mai au voie părăsească orașul. Motivul – virusul, numit în popor și boala Prostiei, nu ar trebui să-i molipsească și pe alți moldoveni. “Este o afecțiune asimptomatică. Din cercetarile...

Comentează