Balti Renato Prosti copy

Șocant! Orașul Bălți este de astăzi oficial în carantină! Potrivit Direcției Veterinare, locuitorii orașului sunt puternic afectați de Chlamydia Stupiditas și nu mai au voie părăsească orașul. Motivul – virusul, numit în popor și boala Prostiei, nu ar trebui să-i molipsească și pe alți moldoveni.

“Este o afecțiune asimptomatică. Din cercetarile noastre oamenii s-au îmbolnăvit imediat după ce l-au votat pe noul primar Renato Usatâi. Restul moldovenilor li se recomandă să nu intre în contact cu bălțenii. Virusul este ușor transmisibil”, avertizează medicul-șef de la Direcția Veterinară, Valerian Usatov.

Există un vaccin împotriva virusului de Chlamydia Stupiditas, dar efectul lui pus la îndoială de medicii veterinari din Bălți. “Vaccinul este făcut în Europa. A fost testat pe europeni, însă moldovenii dacă se îmbolnăvesc de boala Prostiei nu scapă așa de ușor. Din păcate bălțenii au o imunitate extrem de slabă la Boala Prostiei. Carantina trebuie păstrată pe patru ani. Oamenii trebuie să suporte Chlamydia Stupiditas, că nimeni nu i-a pus să-l voteze pe Renata. Îi vaccinăm, așteptăm patru ani și vedem efectul la următoarele alegeri”, a declarat Valerian Usatov. Potrivit medicilor veterinari, virusul Chlamydia Stupiditas a fost adus din Rusia de artistul Stas Mihailov, care i-a îmbolnăvit pe bălțeni în timpul concertelor sale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Balti-Renato-Prosti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Balti-Renato-Prosti-copy.jpgadminSocial
Șocant! Orașul Bălți este de astăzi oficial în carantină! Potrivit Direcției Veterinare, locuitorii orașului sunt puternic afectați de Chlamydia Stupiditas și nu mai au voie părăsească orașul. Motivul - virusul, numit în popor și boala Prostiei, nu ar trebui să-i molipsească și pe alți moldoveni. 'Este o afecțiune asimptomatică. Din...

Comentează