Numele i-a adus doar probleme ministrului Agriculturii, Ion Sulă – toată lumea râde de el. Ultima dată când s-a întâmplat, Ion Sulă nu a mai răbdat și a sărit la bătaie. Asta chiar dacă a fost vorba de o femeie. Deputata mereu flămândă, Marina Rădvan, l-a întrebat dacă fiind ministru al Agriculturii are ceva mâncare și s-a băgat sub masă. Apoi a exclamat: ”ah, Sulă!”

”M-a răzghit. Am suportat cât au râs de mine la grădiniță copiii, la școală toți colegii, apoi la facultate. Am tăcut când m-au luat peste picior colegii din Guvern și nu am zis nimic atunci când repoterii m-au pus în situații jenante, dar până și Rădvan râde de mine? Cum să râdă o femeie de mine? I-am umflat un ochi să țină minte”, spune ministrul Agriculturii, Ion Sulă.

Mai mult, pentru că nu mai suportă discuțiile și bancurile născute din cauza numelui său, Ion Sulă a decis să și-l schimbe. ”Este insuportabil. Am de gând să ajung mai mult de cât ministru al Agriculturii. Vreau să fiu premier, președinte pentru că, spre deosebire de domnul Gaburici, eu am diplomă… de la Universitatea de Agronomie. Sunt om învățat, dar toți se poticnesc de numele meu. Am depus deja o cerere la starea civilă. Îmi schimb numele. Nu voi mai fi Ion, ci Vasile. Mă gândesc ca litera S din numele de familie să o înlocuiesc cu litera P, de la Premier sau Președinte”, a declarat gânditor ministrul Agriculturii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Ion-Sula-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Ion-Sula-copy-150x150.jpgadminSocial
Numele i-a adus doar probleme ministrului Agriculturii, Ion Sulă - toată lumea râde de el. Ultima dată când s-a întâmplat, Ion Sulă nu a mai răbdat și a sărit la bătaie. Asta chiar dacă a fost vorba de o femeie. Deputata mereu flămândă, Marina Rădvan, l-a întrebat dacă fiind ministru...

Comentează