Plaha este extrem de supărat pe români. Acesta a făcut o plângere oficială Guvernului de la București prin care își exprimă nemulțumirea că PadLeankă nu a fost votat de către români. Oligarhul suprem al Moldovei anunță sancțiuni pentru România.

”Peezdets ce hernea. Adică voi credeți că moldovenii au multe miliarde din care să plătesc pentru ca PadLeankă să ajungă în Evroparlament. M-am zaibit de asta. Ne numesc frați, dar nu ne votează. Apu ce fel de frați suntem? Frate, frate, dar votul este pe bani. Nu merge așa. Dați-ni bablosul înapoi, bleahamuha”, a declarat supărat la culme Plaha, coordonatorul Moldovei.

Plaha a amenințat România și că va întrerupe contrabanda cu țigări și cu vin spre România. Așa că fumătorii și bețivii români vor avea de suferit până când Plaha va deveni mai bun la inimă sau până când Padleankă va ajunge evroparlamentar.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/img_4867.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/img_4867-300x300.jpgadminInternațional
Plaha este extrem de supărat pe români. Acesta a făcut o plângere oficială Guvernului de la București prin care își exprimă nemulțumirea că PadLeankă nu a fost votat de către români. Oligarhul suprem al Moldovei anunță sancțiuni pentru România. ”Peezdets ce hernea. Adică voi credeți că moldovenii au multe miliarde...

Comentează