Igor Dodon este în culmea supărării și, prins de turbare suină, a anunțat că nu vrea să mai audă de tânăra cântăreață Ana Munteanu. Pentru că aceasta a câștigat Vocea României, Dodon a semnat un decret de retragere a cetățeniei moldovenești. Decizia lui Igor Dodon va intra în vigoare pe 31 februarie anul viitor.

”Așa ceva este ca tăierea porcului în Ajunul Crăciunului. Un șoc! În primul rând, vocea ei nu poate să fie Vocea României pentru că ea nu cântă în românește, ci în moldovenește. În al doilea rând, ea trebuie să fie Vocea Moldovei. Părinții tinerei unde se uită? Sunt atâtea concursuri frumoase în Moldova: De la 5 la zece, KVN, Discoteca Semidiseatâh din satul Sadova. Bleahamuha, eu nu pot să dorm noaptea și mă răsucesc de pe o parte pe alta când știu că un cetățean al Moldovei este Vocea României. Sunt nevoit să-i retrag cetățenia moldovenească”, a declarat prezikul Moldovei, Igor Dodon.

În același timp, Igor Dodon spune că ar putea să-i treacă supărarea dacă tânăra artistă din Moldova va reuși să vorbească cu președintele României și să-i organizeze o întâlnire. De când a devenit prezik, Igor Dodon nu reușește să fie primit în audiență de Klaus Iohannis, iar acest lucru îl face să plângă noaptea în pernă, strângând la piept pașaportul românesc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Vocea-României-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Vocea-României-copy-300x300.jpgadminMonden
Igor Dodon este în culmea supărării și, prins de turbare suină, a anunțat că nu vrea să mai audă de tânăra cântăreață Ana Munteanu. Pentru că aceasta a câștigat Vocea României, Dodon a semnat un decret de retragere a cetățeniei moldovenești. Decizia lui Igor Dodon va intra în vigoare...

Comentează