Monica-Babuc-la-bara-copy-300x210

O nouă modă se naște la Chișinău. Polițiștii au anunțat că lansează în premieră pe țară un serviciu pentru toate deputatele. Fie că le duc la mașină, fie că le apără de protestatari, oamenii legii trebuie să le care în brațe pe deputate.

”Toate am văzut pe geam cum tânărul acela polițist o apuca de mijloc și o lua în brațele sale vânjoase. Iar ea își trecu mâna pe după torsul său ținându-se cu ardoare. Ah, am oftat toate. Până când Alina a avut o idee. Ce ar fi să cerem escortă de polițiști în fiecare seară? Acum când vine polițistul, ne ia în brațe și merge cu noi până la mașină. Îi și zicem șoferului să parcheze mașina cât mai departe”, susține Corina Fusu, cunoscut designer de golgoci.

Monica Babuc promite să meargă la sală ca să fie mai ușoară data viitoare pentru polițist. De altfel, ministrul susține că va avea nevoie de consiliere psihologică. Din primele informații aceasta și-a rupt o unghie și un protestatar i-ar fi strigat următoarele cuvinte necenzurate: ”mor de foame, vreau să mănânc!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Monica-Babuc-la-bara-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Monica-Babuc-la-bara-copy-300x210-300x210.jpgadminPolitic
O nouă modă se naște la Chișinău. Polițiștii au anunțat că lansează în premieră pe țară un serviciu pentru toate deputatele. Fie că le duc la mașină, fie că le apără de protestatari, oamenii legii trebuie să le care în brațe pe deputate. ”Toate am văzut pe geam cum tânărul...

Comentează