Raportul Kroll a intrat și în materia de studiu a elevilor. În acest an, liceenii vor avea Kroll-ul chiar și la BAC. Ministerul Educației a anunțat că raportul va fi la toate materiile de studiu.

La limba română elevii vor trebui să scrie un comentariu literar în care eul liric trebuie să răspundă cu metafore și epitete la întrebarea de bază din Kroll: ”unde ești, tu, miliardule?”

La geografie elevii vor trebui să identifice în baza raportului Kroll țările prin care s-a plimbat miliardul? Dar și țările în care se află Vlad Plahotniuc și Ilan Șor.

La matematică elevii vor avea o ecuație destul de simplă. Se dă o populație de 3.5 milioane de locuitori. Se dau niște oligarhi și slugile lor, care au furat 1 miliard sau chiar 3. Întrebare, câți ani vor mai răbda moldovenii bătaia de joc?

La istorie tema va fi și mai simplă. Istoria completă și modernă a furtului miliardelor din Moldova. Descălecarea și capitularea oligarhului Vlad Plahotniuc.

”Chiar dacă raportul Kroll 2 a fost publicat abia de curând, noi nu ne facem nicio problemă că elevii nu vor ști să răspundă la aceste întrebări. Este destul de simplu. Toată lumea știe cine a furat miliardul, unde se află. Ceea ce nu știm este când va fi adus Vlad Plahotniuc în țară? Dar această întrebare nu va fi pusă ca să nu-i punem pe copii în dificultate”, a declarat ministrul Educației din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/07/BAC-examen-Nu-plaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/07/BAC-examen-Nu-plaha-copy-300x300.jpgadminPolitic
Raportul Kroll a intrat și în materia de studiu a elevilor. În acest an, liceenii vor avea Kroll-ul chiar și la BAC. Ministerul Educației a anunțat că raportul va fi la toate materiile de studiu. La limba română elevii vor trebui să scrie un comentariu literar în care eul liric trebuie...

Comentează