Vaca-vitelus-PDM-copy

Guvernul este uimit de rezultatele extraordinare pe care elevii moldoveni le-au avut în acest an la BAC. Șocul este cu atât mai mare, cu cât sistemul educațional este distrus, iar 69 la sută dintre profesori nu ar reuși să dea nici pe 2 examenul de BAC. Ca să-i stimuleze cumva pe elevi, Guvernul a decis să-i premieze pe toți cei care au reușit să ia un cinci păcătos la BAC. Aceștia vor primi câte un kil de zahăr din zahărul românesc ramas nefurat de deputați.

”Prima dată când am auzit că jumătate dintre elevi au reușit totuși să ia BAC-ul am crezut că sunt surd și nu înțeleg bine ce mi se spune. Este uimitor. An de an noi distrugem școlile, îi alungăm pe învățători peste hotare la muncă, furăm din bugetele educației și totuși, jumătate dintre elevi se încăpățânează să dea BAC-ul. Este o minune. Cel mai mult am fost șocați de fetița care a dat totul pe zece. Ne-am consultat cu coordonatorul nostru și am decis să-i dăm fetiței o vacă”, a declarat directorul direcției de învățământ pueril și subfinanțat de la stat, Leonea Iobtvoimati.

Cum se întâmplă în aceste cazuri, Marian Pulu s-a oferit să se fotografieze lângă vacă, așa cum îi stă bine unui… deputat. Vaca inscripționată cu trei trandafiri și cu literele P și D este gata să fie înmânată tinerei. Deputații i-au transmis astfel liceencei că dacă va învăța în continuare atât de bine, o să ajungă la coada vacii. Parlamentarii susțin că ei nu au învățat nimic în viața lor, doar au furat și au ajuns foarte bogați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Vaca-vitelus-PDM-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Vaca-vitelus-PDM-copy-300x300.jpgadminSocial
Guvernul este uimit de rezultatele extraordinare pe care elevii moldoveni le-au avut în acest an la BAC. Șocul este cu atât mai mare, cu cât sistemul educațional este distrus, iar 69 la sută dintre profesori nu ar reuși să dea nici pe 2 examenul de BAC. Ca să-i stimuleze...

Comentează