Xenia a reprezentat o inspirație pentru fetele care au participat la examenul de BAC din acest an. Tânăra mireasă a ajuns în topul preferințelor fetelor după ce s-a măritat cu un miliardar arab. Elevele de liceu nu au ascuns că Xenia este ceea ce vor să ajungă și ele în viață. Așa că 69 la sută dintre liceene au scris o compunere despre tânăra mireasă la BAC.

”Xenia este idolul nostru cel mai mare. Noi nu vrem să învățăm ca toate proastele. Nouă nu ne pasă de toate tâmpitele care vor să meargă la universitate. Este o mare tâmpenie să înveți și după asta să te duci la Italea sau la Rusia la muncă. Noi vrem să fim ca Xenia, să ne mărităm cu boșorogi de 100 de ani și să le moștenim banii. Tot BAC-ul este o prostie, toate lecțiile sunt dibilisme. Vrem ca Xenia”, au scris tinerele liceene în compunerea de la Bacalaureat. Tema compunerii a fost: ”alege ce vrei să fii în viață și abisnește”.

Iar dacă Xenia a fost pe locul întâi la fete, la băieți, locul întâi a fost ocupat de Constantin Țuțu. Băieții au scris: ”nu vrem să gândim prea mult, nu vrem să lucrăm cu capul. Vrem să fim bandiți, chiar dacă ajungem șestiorci la oligarhi, este mai bine decât să ne doară ochii de la ștucaturca de la Rusia.”

În altă ordine de idei, fetele și-au ales și alte personaje pe care le idolatrizează. Printre cele mai importante personalități sunt Alina Zotea, Marina Rădvan sau Ritulea Ivanov. Băieții l-au ales pe Timka Plahotniuc ca idol în viață pentru mașinile și bogățiile tatălui său.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei-300x300.jpgadminMonden
Xenia a reprezentat o inspirație pentru fetele care au participat la examenul de BAC din acest an. Tânăra mireasă a ajuns în topul preferințelor fetelor după ce s-a măritat cu un miliardar arab. Elevele de liceu nu au ascuns că Xenia este ceea ce vor să ajungă și ele...

Comentează