Eleve sampanie

Veste șocantă pentru cele 34.457 de eleve de clasa a 12 din Moldova. De la 1 martie 2015 acestea vor fi obligate să treacă un test de virginitate. Ideea aparține ministerului Învățământului, care a lansat în secret Ordonanța de Guvern 69/2015. Potrivit documentului, toate elevele vor trebui să treacă testul de virginitate. Testul va fi făcut în prezența unei rude de gradul I și va costa doar 20 de lei. Adică 1 euro și nu 100 cât este în Uniunea Europeană, anunță autoritățile.

Toate spitalele din țară au primit deja o circulară prin care li se cere să fie dotate cu mănuși chirurgicale și capre ginecologice. Fetelor care și-au pierdut virginitatea li se va scădea nota la purtare. În plus acestea vor fi trecute în registrul special: Virgin Register după exemplul Uniunii Europene a Statelor Islamice. Solicitat de moldovesti.info, Ioan Poalălungă, șeful Direcției Fete Minore Abituriente din cadrul ministerului Învățământului, a declarat că măsura foarte dură a fost luată ca urmare a plângerilor venite din partea părinților plecați la muncă peste hotare.

”Părinții sunt speriați că și fetele lor vor merge prin biblioteci să se dezbrace și vor fi văzute de tot satul pe site-uri deocheate. Ca să nu se facă de rușine părinții ne-au cerut măsuri rapide. Le vom introduce pe fetele depravate în registru, astfel când mai apar astfel de scene obscene în biblioteci vom ști imediat despre ce fete este vorba și din ce sat sunt”, a conchis domnul Ioan Poalălungă. Medicii susțin că testul de virginitate nu este dureros și durează 5 minute. Ca de obicei, ministerul Învățământului va instala camere pentru ca testul să nu fie fraudat ca examenul de BAC!

adminSocial
Veste șocantă pentru cele 34.457 de eleve de clasa a 12 din Moldova. De la 1 martie 2015 acestea vor fi obligate să treacă un test de virginitate. Ideea aparține ministerului Învățământului, care a lansat în secret Ordonanța de Guvern 69/2015. Potrivit documentului, toate elevele vor trebui să treacă testul de virginitate. Testul...

Comentează