bormasina-vecin-cutremur-copy

Specialiștii cutremurologi și androgini au stabilit cine se face cu adevărat vinovat de cutremurul din Chișinău. De vină este un bărbat de 69 de ani, de pe bulevardul Moscova, pe nume Leonea Iaibu. Cetățeanul a început să spargă un perete cu bormașina chiar la ora 2 noaptea, deși toți vecinii săi dormeau.

”Dacă până mai ieri, Leonea Iaibu își trezea din somn doar vecinii cu bormașina, pe care o pornea obligatoriu când toți dormeau, aseară noaptea a reușit să trezească tot Chișinăul. Din calculele noastre și-a schimbat bormașina, o fi fost una nouă, destul de puternică, pentru că a provocat un cutremur foarte grav, de 6 baluri”, a declarat cutremurologul-șef Vanea Pohuiovici.

Cetățeanul Leonea Iaibu susține că își dorea să facă puțină reparație, iar atunci când lumea este la serviciu nimeni nu știe că este gospodar. Domnul Iaibu se plânge că toată lumea crede despre el că este bețiv și că nu muncește, așa că a încercat să le arate tuturor locuitorilor capitalei că el lucrează foarte bine cu rotopercutorul!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Bormasina-vecin-cutremur-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Bormasina-vecin-cutremur-copy-300x300.jpgadminSocial
Specialiștii cutremurologi și androgini au stabilit cine se face cu adevărat vinovat de cutremurul din Chișinău. De vină este un bărbat de 69 de ani, de pe bulevardul Moscova, pe nume Leonea Iaibu. Cetățeanul a început să spargă un perete cu bormașina chiar la ora 2 noaptea, deși toți vecinii...

Comentează