vlad-plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy

Republica Moldova doboară record după record. Cu multă mândrie putem să vă spunem că oligarhii noștri sunt extrem de harnici și reușesc să fure cu multă eficiență fiecare euro care vine în țară. Dacă furtul miliardului a intrat în Cartea Recordurilor ca cel mai mare furt din lume. Ultima reușită a politicienilor și oligarhilor moldoveni va intra în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai rapid furt din lume.

Împrumutul FMI, intrat în țară ieri la ora 12 și 69 de minute, a fost furat în câteva milisecunde. Politicienii și oligarhii au reușit să-l fure mai repede decât ai spune ”Jos Plahotniuc”. Administratorul Centrului Național Alcorupției susține că schema a fost extrem de ingenioasă.

”Nu am mai văzut așa ceva până acum. Pur și simplu, ne-au șocat cât de repede au reușit să-l fure. Șocul este atât de mare că nu vom reuși să-l anchetăm decât după vreo jumătate de an. Iar atunci va fi prea târziu, banii fiind spălați de mult prin offshore-uri. Schema este genială prin simplitate. Cineva a intrat noaptea în Guvern, a accesat calculatorul premierului Filip, care îl lăsase din greșeală pornit și a schimbat contul bancar în care trebuia să intre banii. Au înlocuit contul Guvernului cu contul lui Shor, în care s-au și dus banii”, a declarat Vioraș Chetraru.

Banii astfel nu au mai ajuns în contul Guvernului. Din păcate, procuororii CNA nu-l pot aresta pe Shor pentru că acesta a fost arestat deja la domiciliu. Și mai rău este că odată intrați în conturile micuțului, banii dispar ca într-o gaură neagră. Ca să nu ne mai chinuim să-l căutăm, banii au fost declarați pierduți pentru totdeauna de către Banca Națională. Din fericire, Parlamentul s-a adunat în regim de urgență și a votat legea numărul 69 privitor la modalitatea de întoarcere a împrumutului de la FMI din buzunarele moldovenilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Vlad-Plahotniuc-miliard-bani-lopata-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Republica Moldova doboară record după record. Cu multă mândrie putem să vă spunem că oligarhii noștri sunt extrem de harnici și reușesc să fure cu multă eficiență fiecare euro care vine în țară. Dacă furtul miliardului a intrat în Cartea Recordurilor ca cel mai mare furt din lume. Ultima...

Comentează