tiraspol-maimute-copy

După ce au fost declarați cei mai proști oameni după maimuțe pentru că l-au votat pe Dodon, transnistrenii nu mai pot ieși în lume de rușine. Asta pentru că tot globul pământesc râde de ei. Drept urmare, majoritatea transnistrenilor se prezintă ca fiind din Shorhei. Potrivit unui sondaj, după alegeri, 95 la sută dintre transnistreni au început să ascundă faptul că provin din Transnistria.

”Chiar dacă nu l-am votat pe Dodon, toată lumea râde de mine. Toți îmi zic că sunt transnistrean prostălan. Oamenii mă numesc prost, baran, hăbăuc, dibil mintal, idiot, bou, animală domestică, peedarasz, iobanâi transnistrean, vaflist, mandafoshkă și tot așa. M-am săturat. M-am bătut cu vreo doi, dar cât să mă bat cu cei care râd de mine? Cel mai bine le spun că sunt din Shorhei și mă lasă în pace. Mai greu este când mă oprește poliția rutieră. Nu scap de ei fără de amendă. Și de ce? Doar pentru că oamenii de la mine l-au votat pe Dodon”, spune Alexandr Lebed, transnistrean adus în Transnistria de Armata a 14-a.

Potrivit centrului raional Shorhei, în ultima vreme 30 mii de transnistreni și-au luat domiciliul la Shorhei, deși locuiesc în Tiraspol. Dacă numărul celor care vor dori să scape de rușinea de a fi transnitrean va crește în continuare, Guvernul va lichida Transnistria și va face un mare raion Shorhei. Din păcate, transnistrenii s-au orientat prost. Aceștia nu știu că shorheienii sunt la fel de huiduiți ca ei după ce l-au votat pe Shor primar. Astfel că au scăpat de dracu și au dat de ta-su!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Tiraspol-Maimute-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Tiraspol-Maimute-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce au fost declarați cei mai proști oameni după maimuțe pentru că l-au votat pe Dodon, transnistrenii nu mai pot ieși în lume de rușine. Asta pentru că tot globul pământesc râde de ei. Drept urmare, majoritatea transnistrenilor se prezintă ca fiind din Shorhei. Potrivit unui sondaj, după...

Comentează