marian-lupu-tomberon-copy

Popularitatea în scădere a lui Vlad Plahotniuc, desele huiduieli și huineli la care este supus candidatul Marian Pulu a creat o adevărată rușine în rândul membrilor PD. Sătui să fie acuzați că au furat miliardul, membrii PD nu mai vor să recunoască în public că sunt Puliști. Dimpotrivă, aceștia anunță că sunt Maiști.

”E dificil să mai recunoști în public că ții cu domnul Marian Pulu. Lumea ne numește trolli, ne înjură, ne alungă. Am ajuns să ne fie frică de propria noastră familie. Tata a zis să-mi schimb numele că nu mă mai recunoaște când am avut imprudența să-i spun că sunt agitator Pulist. Mama plânge și acum, iar măhălenii se întorc cu curu când mă văd. Este o viață foarte grea. Așa că i-am mințit pe toți că votez cu Maia și toată lumea este prietenoasă cu mine”, a declarat Vasea Ibatisasati, agitator pentru Marian Pulu.

Efectul huiduielilor a ajuns chiar până în vârful Partidului Dermocrat. Până și Vlad Plahotniuc a anunțat recent că ar vota cu Maia Sandu ca să scape de antiratingul care îl urmărește ca un blestem. De altfel, huiduielile s-au auzit chiar și în Germania, acolo unde Angela Merkel s-a lepădat de Podleankă după ce a aflat că a devenit Plahotniucist și Pulist. De frică să nu scadă în ratingul din Germania, Angela Merkel o susține acum pe Maia Sandu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-tomberon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Popularitatea în scădere a lui Vlad Plahotniuc, desele huiduieli și huineli la care este supus candidatul Marian Pulu a creat o adevărată rușine în rândul membrilor PD. Sătui să fie acuzați că au furat miliardul, membrii PD nu mai vor să recunoască în public că sunt Puliști. Dimpotrivă, aceștia...

Comentează