Nistru Secat copy

Secarea Nistrului lovește dur în oamenii de afaceri din Transnistria. Aceștia s-au trezit că țevile din albia râului, prin care transportă rachiul în Moldova au rămas descoperite. Asta după ce apa a scăzut foarte mult. Potrivit patronatului transportatorilor rachiului prin albia râului Nistru, seceta a compromis 50 la sută din conducte.

”Nu ne-am așteptat ca atât de multe țevi să se vadă după ce seacă Nistru. Am luat în calcul că s-ar putea să fie una, două. Dar chiar 150 de țevi să se vadă, este culmea. Problema nu o reprezintă poliția. Cu ei am rezolvat, foarte mulți milițieni au început să aibă probleme de vedere când se apropie de Nistru. Problema este că țevile sunt sparte de bețivi. De curând, niște alcoolici din Orhei au băut o jumătate de tonă de rachiu, până am venit noi să-i alungăm de acolo”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info Sergay Kaziol, șeful transportatorilor de rachiu pe Nistru.

Ca să rezolve problema, ministrul Reintegrării, Victor Osipov, a anunțat că armata moldovenească, împreună cu poliția și cu trupele OMON vor păzi zi și noapte conductele. Astfel acestea nu vor fi sparte de bețivii moldoveni. Ministrul Reintegrării susține că paza va fi asigurată până râul Nistru va avea suficientă apă în cât să acopere țevile.

Efectele secării Nistrului. Zeci de conducte de transport rachiu au ieșit la iveală!http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Nistru-Secat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Nistru-Secat-copy-300x300.jpgadminSocialconducte,Nistru,rachiu,secat
Secarea Nistrului lovește dur în oamenii de afaceri din Transnistria. Aceștia s-au trezit că țevile din albia râului, prin care transportă rachiul în Moldova au rămas descoperite. Asta după ce apa a scăzut foarte mult. Potrivit patronatului transportatorilor rachiului prin albia râului Nistru, seceta a compromis 50 la sută din...

Comentează