Pentru că Moldova s-a transformat într-o țară tropicală, fermierii au luat decizia să nu se mai chinuiască și au renunțat la cireșe, mere, perje. Aceste culturi sunt extrem de greu de întreținut și se fură foarte mult. Așa că au luat decizia să taie livezile și să planteze copaci pentru a le înlocui cu plantații de banane și ananas.

Avantajul de a cultiva ananas și banane este că acești copaci au o producție mult mai mare, de câteva ori pe an, față de mere, perje, cireșe care dau o singură producție.

Există și dezavantaje. Țăranii s-au trezit deja cu hoarde de maimuțe care terorizează satele moldovenilor și caută prin beciuri banane și ananas. Țăranii s-au înarmat cu furci și coase și au încercat să alunge maimuțele, dar acestea, extrem de obraznice, le arată fundul.

Și mai există o problemă, pentru că au renunțat la cireșe, mere, dar mai ales la perje, țăranii trebuie să se învețe să facă acum rachiu din banane și ananas. Primele probe de rachiu s-au dovedit a fi atât de tari, că țăranii nu au putut să le bea și au trebuit să strice rachiul să-l amestece cu apă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Banane-mere-taran-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Banane-mere-taran-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că Moldova s-a transformat într-o țară tropicală, fermierii au luat decizia să nu se mai chinuiască și au renunțat la cireșe, mere, perje. Aceste culturi sunt extrem de greu de întreținut și se fură foarte mult. Așa că au luat decizia să taie livezile și să planteze copaci...

Comentează