Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă. Maia Sandu a lipsit numai câteva zile din sala din care monitorizează toate camerele de la toate liceele din țară, iar acest lucru s-a simțit imediat. Liceenii au putut copia în voie, evident, după ce i-au plătit pe supraveghetori cu câte 500 de euro de examen.

”Am copiat pe rupte, am scos cărțile pe masă și copiam totul, cuvânt cu cuvânt. Supraveghetorii se făceau că nu ne văd. Chiar și camerele au fost întoarse spre pereți, nu vedeau nimic ce se întâmplă în clasă, puteai să aduci un xerox acolo, că nu-ți zicea nimeni nimic”, a declarat fericit la ieșirea de la examen Vova Zghibarță, elev în clasa a 12-a.

Între timp pe odnoklassniki au apărut mai mulți liceeni care se dau eroi și care se laudă că datorită lor ceilalți pot să copieze: ”ke fake acum Maia Sandu? Stă în spitall. Asta pentroo kă am pus moolte loominări la mănăstiri să ne scape de fumeia asta ră. Ke a crezut ia? Kă noi dormim?”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Bac-in-clasa-Maia-Sandu.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Bac-in-clasa-Maia-Sandu-150x150.jpgadminSocial
Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă. Maia Sandu a lipsit numai câteva zile din sala din care monitorizează toate camerele de la toate liceele din țară, iar acest lucru s-a simțit imediat. Liceenii au putut copia în voie, evident, după ce i-au plătit pe supraveghetori cu câte...

Comentează