Mitropolitul Vladimir copy

Managerul Mitropoliei Moldovei, Mitropolitul Vladimir are vești neplăcute pentru enoriași. Taxele plătite de aceștia la biserică vor fi în dolari și nu în lei. Decizia Societății pe Acțiuni Mitropolia Moldovei a fost luată în Asociația Generală a Acționarilor cu sediul la Moscova. În motivație se spune că biserica nu-și mai permite să piardă bani ca urmare a scăderii leului în raport cu valuta forte. Hotărârea va intra în vigoare de la 1 martie și va fi un cadou de primăvară pentru toate bisericile din Moldova.

De altfel, pe site-ul Mitropoliei a fost publicat și lista prețurilor minime din biserici. Fiecare biserică are dreptul să pună cât vrea peste aceste prețuri minime. Iată câteva exemple:

Botez – 100 dolari

Nuntă – 500 dolari

Sfințire BMW – 300 dolari

Sfințire Mercedes – 700 dolari

Dezlegarea cununieii pentru fete de până în 30 de ani – 200 dolari

Dezlegarea cununieii pentru fete de peste 30 de ani – 1000 dolari

Aruncarea blestemelor asupra vecinilor, dușmanilor – 10 dolari/blestemul

Solicitat de redactorii moldovești.info, managerul Mitropoliei Moldovei, mitropolitul Vladimir a declarat: ”ne-am gândit și la problemele pe care ar putea să le aibă credincioșii. Așa că o să le facem viața mai ușoară. Știm că sunt unii care nu au dolari acasă, ci euro. Așa că Mitropolia va deschide un schimb valutar în fiecare biserică. Cu alte cuvinte, scuza nu am dolari cu ce să plătesc în biserică nu va putea fi folosită.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Mitropolitul-Vladimir-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Mitropolitul-Vladimir-copy-150x150.jpgadminSocial
Managerul Mitropoliei Moldovei, Mitropolitul Vladimir are vești neplăcute pentru enoriași. Taxele plătite de aceștia la biserică vor fi în dolari și nu în lei. Decizia Societății pe Acțiuni Mitropolia Moldovei a fost luată în Asociația Generală a Acționarilor cu sediul la Moscova. În motivație se spune că biserica nu-și mai permite...

Comentează