Leu Dragutan copy

Pentru că guvernatorul a abdicat înainte de vreme și nu a fost numit un altul în loc, în circulație sunt milioane de bancnote false, cu semnătura lui Dorin Drăguțan pe ele. Potrivit specialiștilor, dacă ar fi anunțat despre abdicarea sa din timp, se putea găsi un alt guvernator care semna bancnotele, astfel că Moldova nu se pomenea în situația de a avea bancnote false.

”Din păcate, bancnotele cu semnătura lui Dorin Drăguțan sunt false. El nu mai este guvernator. Așa că magazinele nu vor accepta leii. Ca să nu moară moldovenii de foame, ne-am gândit la o alternativă, experții noștri poartă negocieri acum cu cealaltă Bancă Națională, adică Banca Transnistreană. Până când vom găsi un alt guvernator care să semneze leii, tranzacțiile comerciale se vor face în ruble transnistrene”, a declarat șeful direcției Evaziune Fiscală și Reglementări Numismatice din cadrul Ministerului de Finanțe, Ioan Poalălungă.

Pentru ca rubla transnistreană să circule și pe teritoriul Republicii Moldova, este nevoie de acceptul liderului de la Tiraspol, Evgheni Șevchuk. Din păcate, acesta este în luna de miere pe peninsula Kamchatka.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Leu-Dragutan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Leu-Dragutan-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Pentru că guvernatorul a abdicat înainte de vreme și nu a fost numit un altul în loc, în circulație sunt milioane de bancnote false, cu semnătura lui Dorin Drăguțan pe ele. Potrivit specialiștilor, dacă ar fi anunțat despre abdicarea sa din timp, se putea găsi un alt guvernator care...

Comentează