Drona Parlament copy

Republica Moldova intră într-un impas din care nu mai are cum să scape. Jumătate din dronele cu care vameșii moldoveni făceau contrabandă de țigări au fost doborâte de forțe inamice românești. Astfel că Air Moldova Drone nu mai are decât o singură dronă cu care să transporte țigări peste Prut.

”Aiștea nu sunt frați, aiștea sunt dușmani de moarte. Ce rău le făcea dronuța asta? De ce au împușcat-o? Mă doare inima când mă gândesc că o dronă așa de mică hrănea tocmai 10 familii de deputați. Iaca, Igor o fost în vacanță în Europa. Cine credeți că i-a plătit-o? Vlad are copil la studii în Elveția și i-a cumpărat de curând o mașină. Tot din banii făcuți de dronă”, a declarat vameșul moldovean Talean Iaumită.

Directorul de dezvoltare al Air Moldova Drone a anunțat că va cumpăra și alte drone pentru a face față cererii mari de țigări din Republica Moldova. În cinstea dronei care a căzut, vameșii moldoveni vor pune un monument.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Drona-Parlament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Drona-Parlament-copy-300x300.jpgadminSocial
Republica Moldova intră într-un impas din care nu mai are cum să scape. Jumătate din dronele cu care vameșii moldoveni făceau contrabandă de țigări au fost doborâte de forțe inamice românești. Astfel că Air Moldova Drone nu mai are decât o singură dronă cu care să transporte țigări peste Prut. ”Aiștea...

Comentează