Echipa Națională de Fotbal a Republicii Moldova a făcut egal cu amatorii echipei naționale a Luxemburgului. Din păcate, ai noștri nu au reușit să piardă complet meciul, așa că prima pe care au primit-o de la Federația de Fotbal Luxemburgheză s-a înjumătățit. Fiecare fotbalist moldovean s-a întors mai bogat cu câte 500 de euro și cu câte un iPhone în buzunar, cadou de la fotbaliștii luxemburghezi.

”Ne pare rău că nu am pierdut. Dar nu puteam noi să ne dăm nouă gol, să luăm mingea din careul lor și să ne dăm gol în poarta noastră. Fotbaliștii lor erau niște pensionari care se plictisesc acasă și joacă seara fotbal. Oricât de mult ne-am străduit, nu am putut să îi facem să ne dea gol ca să câștige meciul, dar și 500 de euro nu sunt de lăsat”, a declarat antrenorul echipei naționale, Alexandru Curteian.

Chiar dacă a pierdut meciul cu Luxemburg, echipa națională de fotbal va primi medalii de la președintele Timofti. Acesta a declarat într-un comunicat că fotbaliștii noștri au adus multă bucurie Luxemburgului, Lichtensteinului, Maltei, Andorrei, statului San Marino și altor state mici cât un sătuc, pentru că nu au reușit să câștige. ”Pentru că sunt băieți așa de darnici, sufletiști și aduc bucurie în inimile cetățenilor străini, îi voi medalia”, anunță Nicolae Timofti.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Fotbal-Moldova-Timofti.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Fotbal-Moldova-Timofti-150x150.jpgadminInternațional
Echipa Națională de Fotbal a Republicii Moldova a făcut egal cu amatorii echipei naționale a Luxemburgului. Din păcate, ai noștri nu au reușit să piardă complet meciul, așa că prima pe care au primit-o de la Federația de Fotbal Luxemburgheză s-a înjumătățit. Fiecare fotbalist moldovean s-a întors mai bogat...

Comentează