Cine a spus că Moldova nu are echipă de fotbal? Fotbaliștii moldoveni au ținut cu tot dinadinsul să demaște acest mit răutăcios și să-l facă țăndări. Așa că comanda noastră a ieșit cu niște poze și cu un comunicat ca să arate cât de bine s-au pregătit pentru Campionatul Mondial de Fotbal.

”Peezdetz ce ganiojuri mai citim pe facebook. Că cică suntem ca comandă zero. Că cică nu ne-am pregătit defel de Campionatul Mondial. Vă rugăm din inimă, nu footetz capu la pațani. Dacă vreți să știți, ca comandă noi suntem foarte uniți. Ne-am dus pe stadion, ne-am crăcit, ne-am îmbrățișat, am pus-o pe o padrugă să ne țină mingea pe chicioarele ei și, cel mai important, am pus 10 iașcișe de pivă la rece. Suntem o adevărată zbornăie, că ca noi nu mai există nimeni. Acum stăm și ne uităm la alții cum aleargă la mondial”, a declarat atacantul echipei naționale, Leonea Iaibu.

De fapt, anul acesta, Echipa Națională de Fotbal a Moldovei a intrat în cartea Recordurilor berii Guinness ca comanda care s-a uitat cel mai mult la televizor la Campionatele Mondiale. Atacantul Leonea Iaibu, portarul Jănea Căscatovici, mijlocașul Vikea Calicu, fundașul Talean Handicapatovici sunt mai buni decât Cristiano Ronaldo. Ronaldo nu a văzut niciun mondial la televizor, pe când fotbaliștii noștri… pe toate!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Echipa-Fotbal-Moldova-Televizor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Echipa-Fotbal-Moldova-Televizor-copy-300x300.jpgadminInternațional
Cine a spus că Moldova nu are echipă de fotbal? Fotbaliștii moldoveni au ținut cu tot dinadinsul să demaște acest mit răutăcios și să-l facă țăndări. Așa că comanda noastră a ieșit cu niște poze și cu un comunicat ca să arate cât de bine s-au pregătit pentru Campionatul...

Comentează