Sergiu Voloc cautare copy

Nici Sergiu Voloh nu a așteptat să afle rezultatul procesului său. Renumitul actor de comedie din Republica Moldova a dat bir cu fugiții exact ca și Papuc sau fostul șef al Fiscului, Vicol. Totul s-a întâmplat ca de obicei, explică avocații. Un judecător i-a spus avocatului lui Voloc că o să fie condamnat, iar acesta i-a cumpărat un bilet la avion și l-a trimis ”într-o direcție necunoscută”.

”De unde să știu eu că clientul meu va fi condamnat cu suspedare? Așa cum se pologhează, judecătorul mi-a spus dinainte că este condamnat la 4 ani, iar eu l-am întrebat pe Serioja dacă vrea să facă pușcărie sau pleacă din țară? Mi-a zis că el nu vrea să stea la închisoare. Așa că l-am însoțit ca și pe domnul Papuc sau pe domnul Voloc până la avion”, explică avocatul lui Sergiu Voloc, Vitalie Nagacevschi.

Potrivit butaforiilor judiciare, Sergiu Voloc urma să fie anunțat în căutare națională, dar și prin Interpol. Nu a fost nevoie pentru că instanța a dat o decizie blândă: patru ani cu suspendare. Acum Sergiu Voloc trebuie să se întoarcă din Tenerife, locul în care au fost trimiși și Papuc, dar și Vicol. Actorul nu va sta în pușcărie, dar dacă încalcă legea, de exemplu, trece strada pe roșu, riscă să ajungă după gratii pentru că, potrivit judecătorilor, ”este un criminal atroce care bate în ușile oamenilor și le deranjează somnul de la amiază!”

e urmele lui Papuc. Actorul Sergiu Voloc condamnat la patru ani de închisoare a fugit din țarăhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Sergiu-Voloc-cautare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Sergiu-Voloc-cautare-copy-300x300.jpgadminMondenGheorghe Papuc,justiție,Sergiu Voloc,Vicol
Nici Sergiu Voloh nu a așteptat să afle rezultatul procesului său. Renumitul actor de comedie din Republica Moldova a dat bir cu fugiții exact ca și Papuc sau fostul șef al Fiscului, Vicol. Totul s-a întâmplat ca de obicei, explică avocații. Un judecător i-a spus avocatului lui Voloc că...

Comentează