În sfârșit savanții de la Academia Năuc din Moldova au demonstrat un lucru care i-a făcut pe toți savanții din lume să-și caște maxilarele până la pământ. Oamenii de știință moldoveni l-au descoperit pe cel mai prost om din lume. Ca să nu vă ținem prea mult cu ochii beliți în ecran, vă spunem că acesta este chiar prezikul Dodon.

Potrivit savanților de la Academia Năuc, ei îl urmăreau de multă vreme pe Dodon și au stabilit o serie de criterii care le indică foarte clar prostia enormă a lui Dodon.

”În primul rând, Dodon spune că vorbește o limbă care nu există, moldovenește. Am încercat să căutăm în dicționare, să citim milioane de tratate științifice, nicăieri nu se pomenește de limba moldovenească. Deci, prost! În al doilea rând am încercat să vedem unde se trăiește mai bine, în Europa sau în Rusia? Am ahrenit când am văzut cât de bine se trăiește în Europa și cât de prost în Rusia. De ce ne duce Dodon în Rusia? Că este prost, clar”, a declarat directorul Academiei Năuc, Leonea Ainștainovici.

Și nu este totul, Dodon are, de exemplu, impresia că Putin și Plahotniuc sunt prietenii lui. Tot Dodon crede în prostia sa că este președintele Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-dezbracat-apa-inghetata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-dezbracat-apa-inghetata-copy-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit savanții de la Academia Năuc din Moldova au demonstrat un lucru care i-a făcut pe toți savanții din lume să-și caște maxilarele până la pământ. Oamenii de știință moldoveni l-au descoperit pe cel mai prost om din lume. Ca să nu vă ținem prea mult cu ochii...

Comentează