Celebra companie rusească de prezervative, Dursex, a început anul recunoscând că a făcut cea mai mare greșeală din istoria sa. În 1969 s-a născut Igor Dodon, anul trecut cu negru în calendar de moldoveni. Dursex și-a cerut scuze oficial de la moldoveni pentru această naștere.

”Ne pare rău. Știm că suferiți. Ne dăm seama că nu aveți viață liniștită din cauza acestui ganduras. Dar noi vrem să știți că suntem cu sufletul alături de voi. În 1961 fabrica noastră a scos pe piață prezervative stricate. Așa s-au născut cei mai nedoriți oameni pe pământ. Osama Bin Laden, Toly Druga, Liuda Ghimpu și Igor Dodon. Igor Dodon este o greșeală! Și ne-o asumăm”, a declarat Dick Suckmydick, directorul companiei rusești de prezervative.

Ca să le facă viața mai ușoară, compania Dursex a promis că orice moldovean care demonstrează că a avut de suferit de pe urma lui Dodon va primi prezervative gratuite. Mai mulți sirieni s-au înscris deja în campanie și susțin că din cauza lui Dodon nu mai sunt primiți în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-prezervativ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-prezervativ-copy-300x300.jpgadminInternațional
Celebra companie rusească de prezervative, Dursex, a început anul recunoscând că a făcut cea mai mare greșeală din istoria sa. În 1969 s-a născut Igor Dodon, anul trecut cu negru în calendar de moldoveni. Dursex și-a cerut scuze oficial de la moldoveni pentru această naștere. ”Ne pare rău. Știm că...

Comentează