igor-dodon-prezervativ-copy

Compania Durex se implică în campania erectorală din Moldova. Aceasta a anunțat că va lansa pe piață prezervative speciale cu chipul socialistului Igari Gandon. Compania Durex crede că produsul lor va fi un succes în condițiile în care pe Igari Gandon lumea îl asociază deja cu un prezervativ. Prezervativele vor avea o denumire specială, o denumire inspirată din numele socialistului.

”Spui Dodon, spui prezervativ. Gandoanele moldovenești se vor numi Dandoane sau Dandon la singular. Este un omagiu adus marelui politician din Moldova, Igari Gandon. Vrem să arătăm cât de mult îl apreciem. Suntem siguri că prezervativele cu chipul său vor fi folosite la greu și aruncate așa cum face el cu viitorul Republicii Moldova. Cine dacă nu noi să ne implicăm în campania erectorală? De asta se și numește erectorală”, a declarat proprietarul Durex, Dick Erectyce.

Mai multe deputate s-au arătat deja încântate de noua apariție. Ele s-au săturat să fie folosite prin Parlament în poziții care nu au nicio legătură cu politica: ”atunci când stăm sub birou și ne julim genunchiul suntem jenate că nu facem politică, cu Dandoanele vom simți și noi politica moldovenească!” În plus, dandoanele vor fi împărțite la întâlnirile erectorale ale candidatului socialist. Specialiștii sexologi cred că astfel proștii se vor înmulți mai greu în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-prezervativ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-prezervativ-copy-300x300.jpgadminInternațional
Compania Durex se implică în campania erectorală din Moldova. Aceasta a anunțat că va lansa pe piață prezervative speciale cu chipul socialistului Igari Gandon. Compania Durex crede că produsul lor va fi un succes în condițiile în care pe Igari Gandon lumea îl asociază deja cu un prezervativ. Prezervativele...

Comentează