Scandal în satul Furtișagul Mare, raionul Dispăreni, satul de baștină al lui Vlad Plahotniuc. Coordonatorul Moldovei a participat la primul sunet în școala natală, unde a stat o oră. Din păcate, după ce a plecat, directorul școlii a descoperit că fondul școlii a dispărut complet.

”Când l-am văzut, mi-am băgat repede mâinile în buzunar să nu-mi dispară nimic. Că îl țin minte pe baistrucul ista. De mic copil îl bănuiam că are mâna păroasă și lipicioasă. Ba dispărea jvachka colegului de bancă, ba dispărea catalogul când primea nota doi. Într-o zi pensionarii din sat s-au plâns că le-au dispărut pensiile, a doua zi l-am văzut cu o Volgă nouă”, a declarat directoul liceului, Leonea Iaibu.

Directorul susține că toată lumea și-a păzit propriile buzunare, dar nimeni nu a avut grijă să păzească seiful unde era fondul școlii. La un moment dat s-a stins lumina, iar când s-a aprins, nu mai era nici seif, nici coordonator. Seiful era plin pentru că părinții plecați peste hotare au trimis câte 100 de euro de fiecare copil.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Bani-Plahotniuc-scoala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Bani-Plahotniuc-scoala-copy-300x300.jpgadminSocial
Scandal în satul Furtișagul Mare, raionul Dispăreni, satul de baștină al lui Vlad Plahotniuc. Coordonatorul Moldovei a participat la primul sunet în școala natală, unde a stat o oră. Din păcate, după ce a plecat, directorul școlii a descoperit că fondul școlii a dispărut complet. ”Când l-am văzut, mi-am băgat...

Comentează