Celebra revistă din Statele Unite ale Americii l-a desemnat pe Vlad Filat omul anului în lume. Premiul va fi acordat într-o săptămână la Washington, au anunțat editorii revistei. ”De regulă nu acordăm acest premiu pe bani, dar pentru domnul Vlad Filat am făcut o excepție. Am fost surprinși să vedem câți bani este dispusă să plătească o persoană pentru premiul nostru, iar asta ne onorează, dar ne și ajută într-un moment dificil din punct de vedere economic”. 

Contactat de redactorii moldovești, Vlad Filat a dezvăluit și suma pe care a plătit-o. ”Da, este adevărat, am plătit 100 de mii de dolari pentru acest premiu. Și cred că este oneros și pentru Moldova să-l am. De curând am plătit și 15 mii de euro pentru titulatura politicianul anului în revista VIP Magazin. Cred că este bine că voi duce Moldova pe plan internațional pentru că oamenii aceea de la TIME nici nu au auzit de noi, de Moldova.”

Revista TIME i-a făcut și o caracteristică măgulitoare. Potrivit jurnaliștilor de peste ocean, Vlad Filat este un politician extrem de important în Republica Moldova. Practic este pe locul doi ca importanță. A fost premier, a fost și director pe privatizările moldovenești. În plus, este și un prolific om de afaceri. Are un business de succes de export al produselor de tutun în România, pe care l-a practicat cu succes foarte mult timp. Acest rege neîncoronat al țigărilor, spune revista TIME, a reușit să ajungă unul dintre cei mai bogați și influenți oameni din Moldova. Faima i-a adus și o nouă soție, o tânără care este cea mai cunoscută prezentatoare din Chișinău. Menționăm că TIME a celebrat de-a lungul timpului personalități ca Vladimir Putin, Barack Obama, Papa Benedict al XVI-lea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Vlad-Filat-Person-Of-The-Year.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Vlad-Filat-Person-Of-The-Year-150x150.jpgadminMonden
Celebra revistă din Statele Unite ale Americii l-a desemnat pe Vlad Filat omul anului în lume. Premiul va fi acordat într-o săptămână la Washington, au anunțat editorii revistei. ”De regulă nu acordăm acest premiu pe bani, dar pentru domnul Vlad Filat am făcut o excepție. Am fost surprinși să...

Comentează