După anunțarea victoriei lui Vladimir Zelenski, Vlad Plahotniuc a avut nevoie aseară de intervenția de urgență a medicilor. Oligarhul nostru a acuzat din nou că a început să-l ardă curu. Motivul durerilor hemoroidale este ideea că Andrei Bolocan ar putea candida la funcția de președinte în Moldova.

”Nu pot să-mi închipui ce s-ar putea întâmpla dacă Andrei Bolocan ar ajunge președinte. Cu domnul Dodon este destul de simplu. Când mă enervez pe el, pleacă la Moscova, la muntele Athos. Dacă nu fuge, îl suspend oleacă până îmi trece supărarea. Nu dă doamne să ajungă Andrei Bolocan președinte, că o să mă facă de râs la televiziune, nu doar pe internet”, a declarat Vlad Plahotniuc clănțănind din dinți de frică.

Ca să nu-i permită lui Andrei Bolocan să ajungă președinte, Vlad Plahotniuc a anunțat că îi va anula cetățenia. Nu este singura măsură pe care Plahotniuc vrea să o ia, coordonatorul oligarhic al Moldovei a anunțat că îl va ruga pe Dodon să pună și câteva lumânări la bisericile de pe Athos să-l țină pe Bolocan în Canada.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Vlad-Plahotniuc-Andrei-Bolocan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Vlad-Plahotniuc-Andrei-Bolocan-copy-300x300.jpgadminPolitic
După anunțarea victoriei lui Vladimir Zelenski, Vlad Plahotniuc a avut nevoie aseară de intervenția de urgență a medicilor. Oligarhul nostru a acuzat din nou că a început să-l ardă curu. Motivul durerilor hemoroidale este ideea că Andrei Bolocan ar putea candida la funcția de președinte în Moldova. ”Nu pot să-mi...

Comentează