Mos Craciun arestat

Polițiștii moldoveni dau lovitură după lovitură. După ce au dejucat un atentat în biblioteca sătească din satul Buciușca Veche, oamenii legii din Moldova au reținut un nou terorist. Potrivit șefului Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, teroristul reținut, un bătrânel cu barbă se îndrepta spre țările nordice și părea extrem de suspect.

”Polițistul l-a oprit pe terorist pentru a-i verifica actele. Deși acesta avea documentele pentru toți renii, a refuzat să dea mită, iar asta a fost extrem de suspect. În plus, avea barbă ca toți teroriștii. Am crezut inițial că este un emigrant – ne-a spus că vrea să ajungă în țările nordice, în Laponia. Dar apoi am văzut că ducea un sac în spate, așa că l-am arestat. Din ce ne-a declarat teroristul cu barbă albă, îmbrăcat în roșu, acesta urma să intre în casele tuturor moldovenilor chiar în noaptea Crăciun. Vă dați seama ce atac terorist ar fi făcut dacă nu interveneam?”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Polițiștii moldoveni încearcă acum să stabilească identitatea exactă a teroristului cu barbă și cu sac. Din primele cercetări pe individ îl cheamă fie Moș Gerilă, fie Moș Crăciun, fie Santa Klaus.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mos-Craciun-arestat.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mos-Craciun-arestat-300x300.jpgadminSocial
Polițiștii moldoveni dau lovitură după lovitură. După ce au dejucat un atentat în biblioteca sătească din satul Buciușca Veche, oamenii legii din Moldova au reținut un nou terorist. Potrivit șefului Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, teroristul reținut, un bătrânel cu barbă se îndrepta spre țările nordice și părea extrem de suspect. ”Polițistul...

Comentează