Mihai Ghimpu emisiune NTV copy

După ce cel mai mare român al tuturor timpurilor, Iurie Roșca, și-a început cu succes emisiunea sa la canalul rusesc NTV și alt mare român, Mihai Ghimpu, intenționează să o facă. Ghimpu susține că va avea o emisiune la fel de populară. Inspirat de numele emisiunii lui Roșca, Megafon, Ghimpu a găsit un nume original pentru show-ul său. Acesta se va numi Liudafon.

”Este evident de ce. Liuda a devenit deja o marcă înregistrată. Lumea mă confundă cu acest nume. Strigă după mine, Liuda, Liuda. Iar mie îmi plac femeile. Și cum cuvântul Mega a fost luat de prietenul și colegul meu Iurie Roșca, am decis să fie Liudafon. După cum știți eu de 20 de ani lupt. Abia acum am reușit să strâng mâna Moscovei, am dat noroc ca la Colonița”, a declarat Mihai Ghimpu în culmea fericirii.

Mihai Ghimpu nu a vrut să anunțe când va începe emisiunea sa. Spune însă că se va întâmpla imediat ce va fi alungat rușinos din politica de la Chișinău, exact cum a fost alungat și Iurie Roșca. Mihai Ghimpu are însă o singură rugăminte pentru fanii săi, să nu-l mai bată nimeni pe stradă cu pumnii în cap.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Mihai-Ghimpu-emisiune-NTV-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Mihai-Ghimpu-emisiune-NTV-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce cel mai mare român al tuturor timpurilor, Iurie Roșca, și-a început cu succes emisiunea sa la canalul rusesc NTV și alt mare român, Mihai Ghimpu, intenționează să o facă. Ghimpu susține că va avea o emisiune la fel de populară. Inspirat de numele emisiunii lui Roșca, Megafon,...

Comentează