Geloasă pe rezultatele României din Moldova, Rusia a făcut astăzi o donație pentru grădinița din satul lui Dodon. Chiar ambasadorul Rusiei la Chișinău a venit cu donația importantă, o ladă de vodcă pentru copiii din grădiniță. Ambasadorul susține că Rusia ține la generația nouă de moldoveni și vrea să-i întoarcă cu fața spre Rusia.

”Novâie moldavskie liudi trebuie să știe de mici ce înseamnă Rusia. Rusia a dat lumii cea mai de preț băutură, vodka. Spui vodka, spui Rusia. Așa că noi vrem ca și copiii să știe exact de la vârste mici cum va fi împreună cu Rusia. Peste câțiva ani când Moldova se va uni cu Rusia, vodka va fi introdusă ca băutură obligatorie din școală, la fel și limba rusă, cum altfel? Ce folos că România a reparat grădinița? Iaka, noi am adus o ladă cu vodkă la copii”, a declarat Leonea Iaibu, ambasadorul extravagant și plenipotent al Rusiei în Moldova.

Nu este singura investiție pe care Rusia o face în Moldova. Potrivit ambasadorului, mii de lăzi de Kalashnikovuri așteaptă în Rusia să fie donate copiilor moldoveni. Desigur, ca să facă această donație, copiii trebuie să crească. În curând donația va fi adusă în Moldova de pacificatoarea armată a 14-a din Transnistria.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Dodon-Vodka-Betiv-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Dodon-Vodka-Betiv-copy-300x300.jpgadminSocial
Geloasă pe rezultatele României din Moldova, Rusia a făcut astăzi o donație pentru grădinița din satul lui Dodon. Chiar ambasadorul Rusiei la Chișinău a venit cu donația importantă, o ladă de vodcă pentru copiii din grădiniță. Ambasadorul susține că Rusia ține la generația nouă de moldoveni și vrea să-i...

Comentează