Republica Moldova a sfeclit-o. Cele mai cunoscute rețele teroriste din lume amenință țara noastră cu sancțiuni dure, care ne vor lovi rău de tot economia. Asta după ce polițiștii au arestat mai mulți teroriști care urmau să ajungă în Siria și Iraq. Fără să stea prea mult pe gânduri, ISIS și Al Qaeda a transmis o notă oficială de protest premierului Chiril Gaburici.

”Nu înțelegem cu ce încurcau băieții noștri care vă tranzitau țara. Nu făceau nimic rău, mai câștigați și voi un ban. Doar sunteți foarte săraci, nu aveți petrol, America nu vine să vă salveze. Acum veți suferi și mai mult. Sancțiunile noastre sunt dure, ne retragem toți studenții care învață la ULIM”, a declarat reprezentantul ISIS și Al Qaeda din Moldova.

Potrivit analiștilor economici, odată cu retragerea studenților din ULIM, va avea de suferit piața imobiliară, piața kebabului, dar și piața videochaturilor frecventate de studenții respectivi. Cu alte cuvinte Produsul Intern Brut va scădea cu 10 la sută, iar economia va încasa o lovitură dură. Cei 10 mii de studenți Al Qaeda și ISIS au anunțat că se vor muta să studieze în țara vecină, în Transnistria.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/ULIM-Arab.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/ULIM-Arab-150x150.jpgadminInternațional
Republica Moldova a sfeclit-o. Cele mai cunoscute rețele teroriste din lume amenință țara noastră cu sancțiuni dure, care ne vor lovi rău de tot economia. Asta după ce polițiștii au arestat mai mulți teroriști care urmau să ajungă în Siria și Iraq. Fără să stea prea mult pe gânduri,...

Comentează