Referendumul pentru independență din Spania nu a trecut fără urmări în Moldova. Impresionați de ce se întâmplă în Barcelona, mii de shorheieni au ieșit ieri la proteste pentru a cere organizarea unui referendum prin care Shorheiul să se declare stat independent de Moldova.

”Ne-am zakalibit ca toți să-și bată joc de noi că suntem shorheieni. Toți moldovenii râd de noi. Ducă-se nahren dacă nu le place de noi și de primarul nostru. Pe de o parte ne critică, dar pe de alta ne invidiază. Noi vrem să ne rupem de Moldova aiastaiană pentru că ne-am săturat să vină toți veneticii pe plaja din Shorhei. Nu vrem să vină toți proștii la concertele lui Jasmin. Ne-am zaibit ca toți priduroșii să cumpere produse alimentare în magazinele soțialinâye ale domnului Shor. Gata, vrem independență”, au cerut într-o scrisoare oficială shorheienii.

Aceștia au trimis scrisoarea oficială, iar referendumul de independență a fost anunțat că va avea loc în aceeași zi cu referendumul Chișinăului, adică pe 31 noiembrie. Dacă Shorheiul se va declara țară independentă și Bălțiul a anunțat că va face acest lucru. Astfel, că Moldova va intra în cartea recordurilor ca țara cu cele mai multe țări independente.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Ilan-Shor-imbracat-Inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Ilan-Shor-imbracat-Inchisoare-copy-300x300.jpgadminInternațional
Referendumul pentru independență din Spania nu a trecut fără urmări în Moldova. Impresionați de ce se întâmplă în Barcelona, mii de shorheieni au ieșit ieri la proteste pentru a cere organizarea unui referendum prin care Shorheiul să se declare stat independent de Moldova. ”Ne-am zakalibit ca toți să-și bată joc...

Comentează