Referendumul pentru independență din Spania nu a trecut fără urmări în Moldova. Impresionați de ce se întâmplă în Barcelona, mii de shorheieni au ieșit ieri la proteste pentru a cere organizarea unui referendum prin care Shorheiul să se declare stat independent de Moldova.

”Ne-am zakalibit ca toți să-și bată joc de noi că suntem shorheieni. Toți moldovenii râd de noi. Ducă-se nahren dacă nu le place de noi și de primarul nostru. Pe de o parte ne critică, dar pe de alta ne invidiază. Noi vrem să ne rupem de Moldova aiastaiană pentru că ne-am săturat să vină toți veneticii pe plaja din Shorhei. Nu vrem să vină toți proștii la concertele lui Jasmin. Ne-am zaibit ca toți priduroșii să cumpere produse alimentare în magazinele soțialinâye ale domnului Shor. Gata, vrem independență”, au cerut într-o scrisoare oficială shorheienii.

Aceștia au trimis scrisoarea oficială, iar referendumul de independență a fost anunțat că va avea loc în aceeași zi cu referendumul Chișinăului, adică pe 31 noiembrie. Dacă Shorheiul se va declara țară independentă și Bălțiul a anunțat că va face acest lucru. Astfel, că Moldova va intra în cartea recordurilor ca țara cu cele mai multe țări independente.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Ilan-Shor-imbracat-Inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Ilan-Shor-imbracat-Inchisoare-copy-300x300.jpgadminInternațional
Referendumul pentru independență din Spania nu a trecut fără urmări în Moldova. Impresionați de ce se întâmplă în Barcelona, mii de shorheieni au ieșit ieri la proteste pentru a cere organizarea unui referendum prin care Shorheiul să se declare stat independent de Moldova. ”Ne-am zakalibit ca toți să-și bată joc...

Comentează