După ce Putin a discutat cu Trump despre soarta lumii, iată că a venit rândul și președintelui Republicii Moldova să se bage în seamă cu noul locatar de la Casa Albă. Igor Dodon a luat inițiativa în mâinile sale și l-a apelat mai întâi pe președintele rus. Igor Dodon a vrut să ceară voie de la stăpânul său să-l sune pe cel mai puternic om din lume, iar apoi a cerut numărul de telefon al lui Donald Trump.

”Când i-am spus tovarășului Putin ce vreau să fac, a râs vreo 20 de minute. Icnea, hohotea, răsufla din greu, se bătea cu capul de pereți, zicea oi, blea, ne magu tak rjati, apoi auzeam că scapă telefonul din mână. A fost tare greu să aflu ceva de la el. Până la urmă i-am zis: tovarășe Putin, trimite-mi, te rog, numărul lui Donald Trump pe odnoklassniki, dacă sunteți de acord să-l sun și să băzăresk cu el. Peste puțin timp am primit numărul lui Trump. L-am sunat, și am avut o convorbire fructuoasă și un schimb de amabilități diplomatice cu автоответчикул lui Trump”, a declarat Igor Dodon după ieșirea de la scăldat.

În schimb, la Casa Alba a fost alertă roșie. Potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui american, Dick Sakmaidick, un bărbat necunoscut a sunat la Casa Albă și a început a grohăi ca un porc. Americanii promit că dacă îl prind pe porcul care se joacă și sună aiurea la telefonul roșu, îi vor dejghioca râtul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Donald-Trump-la-telefon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Donald-Trump-la-telefon-copy-300x300.jpgadminInternațional
După ce Putin a discutat cu Trump despre soarta lumii, iată că a venit rândul și președintelui Republicii Moldova să se bage în seamă cu noul locatar de la Casa Albă. Igor Dodon a luat inițiativa în mâinile sale și l-a apelat mai întâi pe președintele rus. Igor Dodon...

Comentează