După ce Putin a discutat cu Trump despre soarta lumii, iată că a venit rândul și președintelui Republicii Moldova să se bage în seamă cu noul locatar de la Casa Albă. Igor Dodon a luat inițiativa în mâinile sale și l-a apelat mai întâi pe președintele rus. Igor Dodon a vrut să ceară voie de la stăpânul său să-l sune pe cel mai puternic om din lume, iar apoi a cerut numărul de telefon al lui Donald Trump.

”Când i-am spus tovarășului Putin ce vreau să fac, a râs vreo 20 de minute. Icnea, hohotea, răsufla din greu, se bătea cu capul de pereți, zicea oi, blea, ne magu tak rjati, apoi auzeam că scapă telefonul din mână. A fost tare greu să aflu ceva de la el. Până la urmă i-am zis: tovarășe Putin, trimite-mi, te rog, numărul lui Donald Trump pe odnoklassniki, dacă sunteți de acord să-l sun și să băzăresk cu el. Peste puțin timp am primit numărul lui Trump. L-am sunat, și am avut o convorbire fructuoasă și un schimb de amabilități diplomatice cu автоответчикул lui Trump”, a declarat Igor Dodon după ieșirea de la scăldat.

În schimb, la Casa Alba a fost alertă roșie. Potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui american, Dick Sakmaidick, un bărbat necunoscut a sunat la Casa Albă și a început a grohăi ca un porc. Americanii promit că dacă îl prind pe porcul care se joacă și sună aiurea la telefonul roșu, îi vor dejghioca râtul.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Donald-Trump-la-telefon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Donald-Trump-la-telefon-copy-300x300.jpgadminInternațional
După ce Putin a discutat cu Trump despre soarta lumii, iată că a venit rândul și președintelui Republicii Moldova să se bage în seamă cu noul locatar de la Casa Albă. Igor Dodon a luat inițiativa în mâinile sale și l-a apelat mai întâi pe președintele rus. Igor Dodon...

Comentează